fbpx

Errorgod - Ballad of Torture

Errorgod - Ballad of Torture

Errorgod er et 4 mand stærkt band fra Aarhus, som efterhånden har en del år på bagen. I den tid er det blevet til et par korte udgivelser, men nu tager bandet skridtet fuldt ud, og ud giver deres første album. Oprindeligt hed bandet Evil Pigs, men valgte at skifte navn, da deres materiale var blevet mere aggressivt.
Det er man ikke i tvivl om, når man gennemlytter ”Ballad of Torture”, for de fleste vil opfatte indholdet som langt mere Torture end Ballad. Allerede i åbningsnummeret med den passende titel ”Brutal Truth” får man skilt fårene fra bukkene: På samme måde som margarine og sukker smelter sammen til karamel, forenes vokal og musik sammen til en kompakt enhed, men i stedet for sødme er resultatet en voldsom organisme, der nedtramper alt på sin vej.
Resten af albummet fremstår mindre ekstremt, men i de tre numre midt på albummet blandes Grind Metallens kaos ind i helheden på en meget ens facon: De ligner hinanden som Rip, Rap og Rup, og jeg må koncentrere mig for ikke at blive overbevist om, at jeg lige har hørt det samme nummer tre gange. Selv om de efterfølgende tracks viser mere bredde, er og bliver ”Ballad of Torture” en udgivelse for den kreds af Metalfans, som sætter brutalitet og power højere end musikalsk bredde og variation. Jeg er ikke overbevist om dens kvaliteter, og må efterlade den med en karakter under middel.

Tracklist:
1. Brutal Truth
2. I Am
3. Stings of Fear
4. Mirror Image
5. The Stalking
6. The Ballad of Torture
7. The Fall
8. When Rome Burns
9. Worship
Samlet spilletid: 37:32

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Errorgod
  • Album titel: Ballad of Torture
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Errorgod
  • Genre: Death Metal, Grind

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.