fbpx

Ereb Altor- Nattramn

Ereb Altor- Nattramn

”Nattramn” er det femte i rækken af albums fra svenske Ereb Altor, som først indenfor de senere år er begyndt at turnere. Indtil da var det primært de to grundlæggere Ragnar og Mats suppleret med livemusikere, der spillede til udvalgte festivaler.

Fra starten var det bandets erklærede mål at videreføre det nordiske Metal stil, som Bathory introducerede, og det høres stadig tydeligt i bandets musik. Den dækker nemlig stort set alle de elementer, der kendetegner kultbandet: Mørke stemninger (”The Son Of Vindsvalr”, ”Midsommarblot” ), Folk-inspirationer (”The Dance of The Elves”), egentlig Black Metal (”Dark Waters” og ”Nattramn”) og Doom (”The Nemesis OF Frei”). I ”Midsommarblot” er der oven i købet blevet plads til en vokal, der er lige så akavet som i sin tid hos Quorthon. Desuden tager teksterne udgangspunkt i den nordiske mytologi, så også dén side er dækket ind. Så langt, så godt; alt lyder som hos forbillederne, og det er i sig selv udmærket.

Desværre er der absolut intet nyt i det, Ereb Altor foretager sig; de gentager stort set bare, hvad andre har gjort før – vel at mærke uden at tilføre ret meget nyt og personligt. Det er en smule fesent i min bog, men de fordi de har skrevet nogle udmærkede numre, kan ”Nattramn” lige trække sig op på den rigtige side af Godkendt.

Tracklist:
1. THE SON OF VINDSVALR
2. MIDSOMMARBLOT
3. NATTRAMN
4. THE DANCE OF THE ELVES
5. DARK WATERS
6. ACROSS THE GIANT'S BLOOD
7. THE NEMESIS OF FREI
Samlet spilletid: 43:27

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.