fbpx

Enslaved - Caravans To The Outer Worlds

Enslaved - Caravans To The Outer Worlds

Efter flere live-udgivelser relateret til bandets ”Cinematic Tour 2020” er det blevet tid til nyt studiemateriale fra Enslaved. Det sker med en EP, der ifølge bandet skal opfattes som både en fortsættelse og en udvidelse af den stil, man ramte med det seneste album, ”Utgard”. De 4 numre er indspillet i Solslottet Studio i Bergen over 4 dage i April i år.
Der lægges ud med titelnummeret, der starter hårdt med energisk Metal, men det afløses af mere melodiske passager; stemningen er ret højtidelig, og jeg fornemmer mange lag i musikken. Det er medvirkende til, at nummeret opfattes som længere end de godt seks og et halvt minut, det reelt varer – lidt som et måltid der mætter mere end man gætter på ved første blik på tallerkenen.
Det indtryk fortsætter i ”Ruun II - The Epitaph”, hvor Grutle Kjellsons vokal forstærker det højtidelige, mens musikken udbygger udtrykket med flere bud på både stemning og melodi. Nummeret er flankeret af 2 instrumentale mellemspil, hvor det første fungerer som en intro, mens det sidste bygger op til det næste album fra Enslaved. Og hvis det bygger videre på denne EP, er det værd at holde øje med – ”Caravans To The Outer Worlds” er en spændende udgivelse, hvor nordmændene står meget stærkt.

Tracklist:
01. Caravans to the Outer Worlds
02. Intermezzo I - Lonnlig. Gudlig.
03. Ruun II - The Epitaph
04. Intermezzo II - The Navigator
Samlet spilletid: 18:12

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Enslaved
  • Album titel: Caravans To The Outer Worlds
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Metal, Progressive

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.