fbpx

End My Sorrow - Of Ghostly Echoes

End My Sorrow - Of Ghostly Echoes

Der var to ting, som glædede mig ved denne udgivelse, allerede inden jeg havde hørt den: For det første er det rart med bands uden for landets største byer (End My Sorrow er fra Grenaa), for det andet spiller de ikke bare traditionel Dødsmetal – ikke at der er noget galt med den genre, men det er rart med lidt afveksling.

På deres debut spiller End My Sorrow Metal, som har det melodiske som et markant element. Det anføres af sangerinden Anne-Mette Nielsen, hvis stemme er alt andet end mædl; den er meget ren og klar, men ikke særlig kraftfuld og helt blottet for vildskab eller skarpe kanter. Dermed er den forudbestemt til Pop, hvor jeg er sikker på, at den ville gøre det godt. Hvad der kunne være en total fejlcasting til Metal, vender End My Sorrow til noget positivt: I mange sekvenser supplerer guitaristen Christan H. B. Jensen med growl, så resultatet bliver en Skønheden-og-Udyret-vokal. Det fungerer glimrende, men også alene passer Nielsens vokal bedre end ventet. Kontrasten til musikken er ekstra stor, for selv om numrene har en tydelig melodisk side, mangler de på ingen måde Metal. Der er kant i både bas og guitar, og Jesper Skousen får givet stortrommerne godt med motion.

Rammerne er således i orden, og det er tydeligt, at der er lagt meget arbejde i at afstemme de forskellige elementer. Desværre står udbyttet ikke helt mål med indsatsen, for numrene fanger mig ikke for alvor; det er bestemt ikke dårligt, men der mangler hele tiden lige det sidste for at komme i mål. Derfor bliver det denne gang ved en karakter i midtergruppen til End My Sorrow.

Tracklist:
1. Wither Away
2. Show Burning Red
3. Past Horizons
4. Shapes of Darkness
5. From A Distance
6. Flaming Heart
7. Because of You
8. War of the Blind
9. Behind the Truth
10. Broken
11. Dead End
Samlet spilletid: 56:42

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: End My Sorrow
  • Album titel: Of Ghostly Echoes
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: self release
  • Samarbejdspartner: End My Sorrow
  • Genre: Death Metal, Melodic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.