fbpx

Electric Guitars - String Fever Fremhævet

Electric Guitars - String Fever

Man kan ikke beskylde Electric Guitars for at hvile på laurbærrene; selv om bandets medlemmer har travlt med at producere, skrive musik til og spille med en lang række kunstnere i forskellige genrer, har de fundet tid til at udsende albummet ”String Fever” mindre end to år efter deres debutskive udkom.

Allerede efter de første takter står det klart, at Electric Guitars’s musikalske verden udspringer af den klassiske Hardrock; både lyd og stil indikerer at der er blevet lyttet til både Hendrix og Led Zeppelin, men at også navne som Sammy Hagar og AC/DC kunne føjes til listen. Og der er lyttet godt efter, for Electric Guitars kan deres kram - Her bliver der spillet med hjerte og nerve, og det er tydeligt, at musikerne selv nyder det, de laver. Samtidig viser Mika Vandborg og Søren Andersen at bandets navn ikke er tilfældigt valgt, de leverer begge virkelig solidt arbejde på deres respektive seksstrengede. Samtidig er også vokalerne mere end godkendt – de passer fint ind i helheden.

Oven i hatten lykkes det at sprede den musikalske vifte fint ud, så Rock’en bliver belyst fra forskellige vinkler. Det sker i numre, som generelt er ret stærke, og hvor de lidt svagere bliver holdt oppe af solidt guitararbejde. Alligevel kunne jeg godt have undværet ”Girlfriend”, som er for poppet til mine ører, men det er kun et mindre problem. Faktum er at Electric Guitars har lavet en rigtig go’ 2’er, og at man ikke skal være bange for at blive smittet med ”String Fever”.

Tracklist:
1. String Fever
2. White Flag
3. Running Out Of Time
4. Let It Rock
5. Girlfriend
6. Day Off
7. She Wants My Guitar
8. Follow Your Heart
9. Finally Me
10. The Thinner The Eyebrow The Crazier The Woman
11. The Man From Outer Space
Samlet spilletid: 50:15

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.