fbpx

Eciton - Suspension of Disbelief

Eciton - Suspension of Disbelief

Eciton startede i 2000 under navnet Indespair, men i forbindelse med ændringer i besætningen, skiftede man i 2004 til det nuværende. I 2005 og 2010 udsendte bandet albums, og nu 10 år efter, er de så klar med udspil nummer tre: "Suspension of Disbelief”.
Når man gennemlytter albummet, kunne man let får den ide, at bandet har opsamlet en masse energi, som de bare har ventet på at kunne få lov at fyre af. Fra start til slut er der nemlig skruet helt op på Power-knappen, så Ecitons Death Metal blæses ud mod lytteren med eftertryk.
Stilmæssigt kører bandet ikke helt old-school, for der lægges tydeligt vægt på musikkens tekniske aspekter, uden at det går til yderligheder. Samtidig gør sangeren Jesper von Holck ikke så meget i egentlig growl, men veksler i stedet mellem brøl og hvæsen. Musikken har ofte en ret lukket struktur, så for mig fungerer det bedst i de numre, hvor der bliver plads til lidt groove. Det gør ”Twisted politics”, som indeholder en lækker bassolo, og ”Social pacifier”, som har albummets bedste drive til mine favoritter på ”Suspension of Disbelief”.
Selv om det ikke er alle tiltag, der scorer point hos mig, har Eciton skruet et gedigent Dødsmetal album sammen, som sikkert vil tiltale mange af genrens fans. Derfor håber jeg ikke, at der igen skal gå 10 år, før der kommer nyt fra dén kant.

Tracklist:
1. Demagogue
2. Belief
3. Written awareness
4. Suicide protest
5. Twisted politics
6. Social pacifier
7. Penetrated sorrow
8. Thoughts
9. Estimated effort
10. Toxic Luxury
Samlet spilletid: 36:53

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Eciton
  • Album titel: Suspension of Disbelief
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Wormholedeath Records
  • Samarbejdspartner: Wormholedeath Records
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.