fbpx

Dyscarnate - With All Their Might

Dyscarnate - With All Their Might

Fem år er der gået siden Dyscarnate senest gav livstegn i form af albummet ”And So It Came To Pass”, men nu er den engelske trio klar igen, ikke kun med deres tredje fuldlængde album, men også med ny bassist i skikkelse af Al Llewellyn.

Dyscarnate har altid haft deres egen tilgang til Death Metal, og det fortsætter de med på ”With All Their Might”. Anført af Tom Whittys grumt brølende vokal lever bandet op til albummets titel, og giver den alt, hvad de kan. Og det er ikke så lidt, for i uptempo sager som "Of Mice And Mountains” og ”All The Devils Are Here” bliver der virkelig baldret igennem med masser af power. Alligevel er der endnu mere kraft bag, når tempoet sænkes, og guitaren bliver mere sejtrækkende – det gør ”This Is Fire!”, ”Iron Strengthens Iron” og ”Traitors In The Palace” til albummets mest bemærkelsesværdige numre.

Man kan klandre Whittys vokal for ikke at være særlig varieret, men power, det har den! Samtidig varierer udtrykket i musikken tilstrækkeligt hen over albummet til, at man ikke kommer til at kede sig; detaljer som de virkelig fede hooks i ”This Is Fire!” og den Dimmu Borgir-agtige kirkeklokke i ”Traitors In The Palace” pynter på helheden.

Slutnummeret taler derfor ikke sandt; der er masser af ting, som lykkes rigtig godt for de tre briter. Det gør ”With All Their Might” til gennemført udspil, som fortjener at tiltrække Dødsmetal fans.

Tracklist:
1. Of Mice And Mountains
2. This Is Fire!
3. Iron Strengthens Iron
4. Traitors In The Palace
5. To End All Flesh Before Me
6. Backbreaker
7. All The Devils Are Here
8. Nothing Seems Right
Samlet spilletid: 39:06

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Dyscarnate
  • Album titel: With All Their Might
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Unique Leader Records
  • Samarbejdspartner: Earsplit PR
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.