fbpx

Doro - Powerful Passionate Favorites

Doro - Powerful Passionate Favorites

Som en markering af sit 30 års jubilæum udgav Doro Pesch en specialudgave af sit seneste album, ”Raise Your Fist”, som indeholdt en bonus CD med numre fra andre kunstnere samt et par hidtil uudgivne tracks. Nu har Nuclear Blast Records besluttet sig for, at den skal være tilgængelig som enkeltstående album, og det er den så.

Det hele varierer temmelig meget rent stilmæssigt, her adskiller albummet sig ikke fra så mange andre i samme boldgade; desværre er det samme gældende for kvaliteten. For hvor det går udmærket med Dios ”Egypt (The Chains Are On)” og Led Zeppelins ”Babe I'm Gonna Leave You”, skulle Doro og Co. have holdt fingrene fra Metallica-klassiskeren ”Nothing Else Matters” !! Det samme gælder ”Nutbush City Limits” – den klarer Tina Turner også bedre selv.

Da der er tale om personlige favoritter, mangler den røde tråd, men det betyder mindre. Til gengæld er jeg skuffet over, at indholdet slet ikke lever op til titlen; der er ikke meget passion at spore i numrene, som spilles uhyre tæt på originalerne. Det smager af noget, der bare skulle overstås, og man skal være ualmindelig stor fan af Doro for at synes om denne skive.

For hvem har ellers brug for en fransk udgave af ”Raise Your Fist” eller en fesen duet med Lemmy? Mod slutningen bliver det lidt bedre, for i ”Warfare” viser Doro, at hun efter 30 år med Hardrock har helt styr på dén stil, mens slutnummeret illustrerer at hun har en ret fed Bluesstemme. Det er lige nok til at redde det meste af æren, men ikke tilstrækkeligt til en anbefaling herfra.

Tracklist:
01. It Still Hurts - feat. Lemmy
02. Raise Your Fist - French Version
03. Babe I'm Gonna Leave You – LED ZEPPELIN
04. Nutbush City Limits - Tina Turner – previously unreleased
05. Only You – KISS
06. Egypt (The Chains Are On) - DIO
07. Nothing Else Matters - METALLICA
08. Warfare
09. NYC Blues

Samlet spilletid: 43:34

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Doro
  • Album titel: Powerful Passionate Favorites
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Hard Rock, Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.