fbpx

Discharge - End Of Days

Discharge - End Of Days

Jeg har altid været meget stor fan af Punk og Hardcore. Bands som Black Flag, Cro-Mags, Bad Brains osv. Men D-Beat/Crust Punk er også noget som ligger meget højt på listen. Og det her Britiske Discharge kommer ind i billedet. Bandet som startede hele D-Beat genren tilbage i 1977, og har siden inspireret bands som Metallica, Sepultura, Machine Head og Anthrax. Jeg har kendt til Discharge i mange år, men jeg har aldrig sådan hørt meget af deres musik. Deres debut plade Hear Nothing, See Nothing, Say Nothing, er stadig set som et Hardcore Punk mesterværk den dag i dag. Nu er bandet så klar med deres seneste udspil, End Of Days.

Der er ikke sket den alt for store forandring i Discharges's musik, da det stadig er et ordenligt slag i fjæset og bare sur Hardcore, som kører 100 kilometer i timen. Måske er det også det, som holder dem relevante stadigvæk. Man har numre som New World Order, der bare skriger gammel D-Beat musik fra 80'erne, og så har du numre som Raped And Pillaged, som måske ligger lidt ovre i noget mere melodisk Hardcore, så alligevel selvom alt er ved det gamle hos Discharge, så er der alligevel kommet en del forandringer i musikken. Titelnummeret på pladen giver lytteren et ordenligt cirkelspark lige i fjæset og Discharge viser, at de stadigvæk er på toppen af deres game. Selvom disse numre får pulsen op at køre, så er der også numre som Hatebomb, der virker lidt som fyld for at få pladen til at nå sin længde. Det er ikke fordi, at nummeret er dårligt, men det virker bare så ligegyldigt at smide den på pladen. Udover det ene nummer, så er End Of Days et godt eksempel på et band, der stadig holder fast i deres musikalske rødder.

Discharge har ikke været særligt nyskabende på denne plade, men at forblive det samme behøver jo ikke at være en dårlig ting. End Of Days viser bare at Discharge stadig kan finde ud af at lave arrig Hardcore, og at selvom nogle af medlemmerne er i 50'erne, så er der intet som tyder på at bandet har tænkt sig at trække stikket lige foreløbigt.

Trackliste

1. New World Order
2. Raped And Pillaged
3. End Of Days
4. The Broken Law
5. False Flag Entertainment
6. Meet Your Maker
7. Hatebomb
8. It Can't Happen Here
9. Infected
10. Killing Yourself To Live
11. Looking At Pictures Of Genocide
12. Hung Drawn And Quartered
13. Population Control
14. The Terror Alert
15. Accessories By Molotov (Part II)

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Discharge
  • Album titel: End Of Days
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Hardcore, Punk

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.