fbpx

Devilment - II - The Mephisto Waltzes" Fremhævet

Devilment - II - The Mephisto Waltzes"
Det er to år siden, at Devilment udgav deres debut album ”The Great and Secres Show” - et album som denne anmelder honorerede med 4 stjerner. Bandet er netop nu aktuelle med opfølgeren som har fået titlen ”II-The Mephisto Waltzes”, og Dani Filth og Co. skuffer ikke.
 
Devilment fortsætter stilen med gys og gru temaerne tilsat deres glimrende blanding af Gothic/Groove og Heavy Metal. På dette album virker numrene imidlertid bedre gennemarbejdet, og bandet har taget musikken op på et højere niveau, hvorfor de lyder mere modent end på det forrige udspil. På ”II-The Mephisto Waltzes” eksperimenteres der blandt andet med flere keyboard idéer, og andet spændende vokal-arbejde fra Lauren Francis. ”Judas Stein”, ”Hitchcock Blonde”, ”Life Is What You Keep From The Reaper”og ”Dea Della Morte” er glimrende eksempler på dette. Der er gode temposkift som fungerer glimrende, og musikken har fået en lidt mørkere kant.
 
”II-The Mephisto Waltzes” er et særdeles vellykket album, som kommer godt omkring i alle de forskellige udtryk som genren indeholder, og selvom de to albums selvsagt minder om hinanden rent stilmæssigt med Dani Filth’s særprægede vokal, så er der alt i alt  lidt mere at komme efter rent musikalsk på denne ganske fede efterfølger. Der er stadig et stykke vej op til den helt store karakter, men mindre kan også gøre det – jeg skruer en halv op for begejstringen!
 
Tracklist:
1. Judas Stein 5:21 
2. Hitchcock Blonde 4:09 
3. Under The Thunder 5:19 
4. Full Dark, No Stars 6:23 
5. Shine On Sophie Moone 6:34 
6. Life Is What You Keep From The Reaper 5:02 
7. Dea Della Morte 5:36 
8. Entangled In Our Pride 5:33 
9. Hell At My Back 5:44
Samlet spilletid: 49:44
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Devilment
  • Album titel: II - The Mephisto Waltzes
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Groove Metal, Heavy Metal, Gothic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.