fbpx

Deus Otiosus - Opposer Fremhævet

Deus Otiosus - Opposer

Man kan ikke just beskylde Deus Otiosus for at ligge på den lade side; udgivelserne kommer nærmest som perler på en snor, og nu er bandet fra hovedstaden klar med deres fjerde album, ”Opposer”. Albummet er indspillet i Fast Beat Studio med Rasmus Toftlund som producer.

Her lægges der hårdt ud med ”Kneel”, som i en kombination af højt tempo og lækkert groove markerer sig som et af albummets bedste tracks. I det hele taget virker det som om, at det er i højt tempo, tingene kører bedst; andre markante numre som ”Greater horror”, ”Disturbing the dead” og ”Haunter” trykker også hårdt på speederen, sidstnævnte topper indsatsen med et omkvæd, der inviterer til at skråle med – fedt.

Ellers må man sige, at Deus Otiosus kommer langt omkring i Dødsmetallens univers; der leveres tunge rytmer (”Towering flames”) og seje melodier (”The oppose”), og i flere numre kombineres tingene, så udtrykket varieres pænt meget – det alsidige er en af albummets helt store forcer. Og så gør det mindre, at ikke alle numre er så flydende og så spændende som de ovenfor nævnte. Gennemgående har de nemlig en stærk kerne af traditionel Death Metal, og når man samler det hele sammen, har Deus Otiosus skabt et alsidigt, stærkt og solidt bud på, hvordan Death Metal skal lyde anno 2017.

Tracklist:

1- Kneel
2- Disturbing the dead
3- Stand your ground
4- Haunter
5- Towering flames
6- The opposer
7- To the graves
8- Return to slavery
9- Greater horror
10- March of the unworthy 
Samlet spilletid: 42:01

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.