fbpx

Detest - We Will Get What We Deserve

Detest - We Will Get What We Deserve

Detest havde i starten af 1990’erne stor succes, men nåede kun at udgive et enkelt album, inden bandet blev opløst. I 2014 blev det så gendannet til nogle koncerter, som gav fornyet lyst til at spille. Efter justeringer i besætningen er bandet nu klar med album nummer to med titlen ”We Will Get What We Deserve”.
Med bandets historie in mente havde jeg ventet traditionel Death Metal, og det er da også, hvad albummet indeholder: Der er tunge, skarpe riffs, der er duga-rytmer og der er en brølende vokal uden de store udsving – På mange måder helt efter bogen.
Hvor der således er fint med energi i numrene, kniber det til gengæld ret meget med spænding og overraskelser; de fleste numre har ligesom nok i sig selv, og har svært ved at komme ud over rampen og fange mig. Det betyder, at albummet bare kører lige igennem mit system uden, at der efterlades spor eller varige indtryk. Heldigvis er der et par undtagelser, hvor Detest løsriver sig fra det indadvendte og hæver niveauet. Det sker i ”Something You Disgrace” og ”Fear Attracts The Fearless”, som begge byder på højere tempo og meget bedre flow – Numrene er klare højdepunkter på et udspil, som samlet set har lidt for lidt at byde på.

Tracklist:
01. This Is The End
02. The Process Of Doom Is On
03. Red Is All I See
04. We Will Get What We Deserve
05. Something You Disgrace
06. Start All Over
07. Fear Attracts The Fearless
08. The Solution
09. Vengeance Is Mine
10. You Wish
11. I Always Knew
Samlet spilletid: 45:02

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Detest
  • Album titel: We Will Get What We Deserve
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Emanzipation Productions
  • Samarbejdspartner: Emanzipation Productions
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.