fbpx

Defiled - Infinite Regress

Defiled - Infinite Regress

Siden deres tidlige karriere i 1990’erne har Defiled været et stort navn i hjemlandet Japan, når det gælder Death Metal, og med tiden har de også opnået en vis popularitet i USA og Europa. Her har de i en årrække været i stald hos Season of Mist, som også står for udgivelse af bandets sjette album.
Der møder man Dødsmetal, der er opbygget helt efter de traditionelle opskrifter – i flere tilfælde kunne numrene tjene som illustration til en håndbog i genren. Den eneste afvigelse er Shinichiro Hamadas vocal, der er mere brølende end egentlig growlende, men det er en detalje.
At fastholde en klassisk stil er ikke en dum ide, hvis man har gode ideer – det er der mange eksempler på. Desværre falder ”Infinite Regress” ikke i dén kategori, for hold da op hvor de fire musikere bare lirer ligegyldigheder af sig i hovedparten af den gode halve time, albummet varer. Det betyder ikke, at der ikke er knald på, for musikken er energisk nok – det er de gode ideer, der glimrer ved deres fravær.
Man behøver ikke at være bange for at overanstrenge sine nakkemuskler, for der er ingen sekvenser, der tvinger dem i brug. Det meste efterlader mig helt upåvirket, og i den sidste ende er det et par steder, der kunne have udviklet til noget godt, der sammen med en udmærket trommelyd forhindrer pointhøsten i at falde værre ud.

Tracklist:
1. Intro
2. Divide and Conquer
3. Tragedy
4. Systematic Decomposition
5. So Blind
6. Legacy
7. Masses in Chaos
8. Centuries
9. Aftermath
10. Invisible War
11. Ignorant
12. Slaverobot
13. Infinite Regress
14. Outro
Samlet spilletid: 35:24

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Defiled
  • Album titel: Infinite Regress
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Season of Mist
  • Samarbejdspartner: Season of Mist
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.