fbpx

Deafheaven - New Bermuda Fremhævet

Deafheaven - New Bermuda

Sangeren George Clarke og guitaristen Kerry McCoy startede Deafheaven som en duo tilbage i 2010, men udvidede hurtigt besætningen til en kvintet. Med denne konstellation udgav bandet ”Roads to Judah” i 2011 og ”Sunbather” to år senere. Som en del af forberedelser til bandets tredje album blev positionerne besat med nye medlemmer, så kun Clarke og McCoy er gengangere.

I Deafheavens musik er der groft sagt kun to hovedretninger: Først og fremmest er der Black Metal, som amerikanerne stykker sammen af genrens vanlige elementer. Det betyder pænt tempo, aggressiv stemning og Clarkes vokal, som er vred og virkelig skærende.

Den anden hovedretning er et direkte modstykke til det vilde og voldsomme, for her skrues der helt ned for tempo og brutalitet. I stedet satses der på helt stille guitarer og næsten sarte melodier.

De to hovedingredienser optræder skarpt adskilt, så flere numre starter brutalt, for senere at veksle til det helt rolige. Fordi tingene separeres, giver blandingen en skarp kontrast, som sikrer afveksling. Samtidig fungerer melodierne udmærket, uanset hvilken kategori de tilhører, og hvis numrene kommer for langt ned i gear, sikrer vokalen at det hele får kant.

I og for sig er der ikke noget egentligt nyt i Deafheavens musik, men det lykkes at få noget ret spændende ud af kendte komponenter, så ”New Bermuda” er et nærmere bekendtskab værd.

Tracklist:
01. Brought to the Water
02. Luna
03. Baby Blue
04. Come Back
05. Gifts for the Earth
Samlet spilletid: 46:41

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Deafheaven
  • Album titel: New Bermuda
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Anti
  • Samarbejdspartner: Playground Music
  • Genre: Black Metal, Post

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.