fbpx

Dawn of Demise - The Suffering Fremhævet

Dawn of Demise - The Suffering

Dawn of Demise blev dannet i Silkeborg, Danmark i 2003 med ét eneste formål – at spille brutal og tung Death Metal med masser af groove. Her tretten år senere har intet ændret sig, og bandet er aktuelle med deres nye og fjerde skive ”The Suffering”, som bestemt ikke skuffer.

Musikken er brutal som ind i helvede, hvor der eksekveres masser af fede blast beats fra den unge og meget talentfulde Bastian Thusgaard, som jo netop har vikarieret for selveste Dirk Verbeuren fra Soilwork, som jo bekendt joinede Megadeth for ganske nylig. Ellers må man sige at der er lagt i kakkelovnen med masser af lækkert lir på de respektive instrumenter. Alt er særdeles velspillet og tight helt ned til den mindste detalje; masser af super fede breaks og pludselige skift og tempi i musikken, catchy guitar riffs og lækre guitar leads, fede groovede stykker som svinger ret så fedt, og jeg kunne blive ved med at finde lækkerier. Så det er altså ikke fuld smadder hele vejen. Scott M. Jensen afleverer en fed, varieret og til tider dyb, dyb growlen fra det hinsides, hvor han lyder som ”The Swamp Thing” som har fået et eller andet galt i halsen; aldeles charmerende og det er vel i grunden de færreste der kan gøre ham kunsten efter.

”The Suffering” er et album som sagtens kan bringe Dawn of Demise op i ”eliten” af disse US Death Slam Metal Bands, og selvom jeg ikke er helt oppe i det røde felt af begejstring, vil fans af bands som Suffocation, Pyrexia eller Obituary med garanti nyde det, da der helt sikkert er klasse over det de leverer – et rigtigt fedt album!!

Tracklist:
1. Sadistic Gratification
2. Destined To Suffer
3. The Suffering
4. Deride The Wretch
5. The Process Of Killing
6. Predation
7. Coercion Of The Victim
8. A Malignant Condition
9. Those Who Deserve My Wrath
10. As The World Dies
11. Deify The Outrageous
Samlet spilletid: 37:06

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.