fbpx

Condemned - His Divine Shadow

Condemned - His Divine Shadow

I løbet af de seks år, der er gået siden ”Realms of the Ungodly” udkom, er Condemned blevet godt og grundigt ommøbleret, kun guitaristen Steve Crow er blevet ombord. De tre andre medlemmer Sam Townsley (vokal), Ryan Reidy (bas) og Tyson Jupin (trommer) er nye i denne sammenhæng.

Tekstmæssigt er "His Divine Shadow” et konceptalbum om et parallelunivers, som er beboet af insektagtige mennesker, som er undertvunget af en mystisk hersker, som kun er kendt under den betegnelse, der har giver albummet titel. At følge med i historien er dog noget af en udfordring, for Townsleys dybe growl er temmelig svær at forstå. Det betyder mindre, for i klassisk Dødsmetal er det mere reglen end undtagelsen.

Musikalsk er det også dybt og truende når Condemned slår sig løs, men det er ikke særligt varieret - ofte er det den samme opskrift der recycles, kun med få justeringer. Det er derfor i detaljen, man skal finde forskellene fra nummer til nummer, men der skal lyttes godt efter. Derfor er det også de små ting, det trækker albummet i den rigtige retning. For eksempel det lidt højere tempo i titelnummeret, de flirrende guitarer i ”Ascending The Spectral Throne” eller det lidt seje drive i ”The Hive Ablaze”.

Jeg ved godt, at for die-hard fans af Dødsmetal hører mine ankepunkter til en del af genrens charme, men i mine ører er det lidt af en bremse på oplevelsen. De nævnte opture sørger sammen med den stilsikre og teknisk flotte fremførelse for en karakter lige over middel, mere kan det ikke blive til i denne omgang.

Tracklist:
1. Penumbræ
2. Dawn
3. Omniscient Perturbations
4. Legion
5. Ascending The Spectral Throne
6. Nefarious Sanguine Decree
7. His Divine Shadow
8. Pestilential Reign
9. The Hive Ablaze
10. World-Reaving Terror
Samlet spilletid: 34:34

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Condemned
  • Album titel: His Divine Shadow
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Unique Leader Records
  • Samarbejdspartner: Earsplit PR
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.