fbpx

Cold Snap - All Our Sins

Cold Snap - All Our Sins

Da jeg modtog dette album til anmeldelse, blev jeg i første omgang irriteret. Pladeselskabet har angivet Modern Metal som genrebetegnelse, men hva’ fa’en er det for en intetsigende information? Det eneste man kan læse ud af den er, at det nok ikke er Old school Død, vi har fat i – ellers siger det lige så lidt om indholdet som ”Female fronted”, en anden af pladebranchens ubrugelige opfindelser.

Nå, alt det brok skal selvfølgelig ikke gå ud over Cold Snap, som er fra Kroatien, hvor de startede i 2003. ”All Our Sins” er deres fjerde album, og som de foregående to er det produceret, mastered og mikset af Tue Madsen.

Spørgsmålet om det genremæssige er hurtigt løst, for Cold Snap spiller Metalcore, hvilket inkluderer en skarp, brølende og aggressiv vokal på den ene side, og et melodisk modstykke med rene omkvæd på den anden. Opgaven deler Jan Kerekeš og Dario Berg imellem sig, og det fungerer fint; der er aggressivitet og attitude når det er påkrævet, og mere ørevenlig melodi, når det første bliver skarpt.

Skarphed er der masser af i musikken, for rytmerne er genretypisk knaldhårde og meget energiske. Sammen med vokalerne giver det en udmærket gengivelse af genrens styrker, hvor numrene holder et flot niveau uden egentlige highlights. Det resulterer i en snigende ensformighed mod slutningen, men ændrer ikke på, at ”All Our Sins” er et stærkt Metalcore album.

Tracklist:
1. Hesto And Pujto
2. Fallen Angels
3. Nothing
4. Demons
5. Crawling
6. Remission
7. 2 4 The System
8. Witness Of Your Sickness
9. No Were Not Even
10. Pain Parade
11. Hated
12. Distance
Samlet spilletid: 44:47

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Cold Snap
  • Album titel: All Our Sins
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Arising Empire
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.