fbpx

Cauterizer - Subconscious

Cauterizer - Subconscious

Siden 2013 har Cauterizer eksisteret i hjembyen Næstved, og efter at have spillet live forskellige steder i det sjællandske, besluttede man sig for at prøve kræfter med at gå i studiet. Det gjorde man tidligere i år i Sonne Studios, og resultatet er en EP med fire numre, som har fået titlen ”Subconscious”.

Der lægges ud med ”Rest In Peace”, som byder på udmærket groove og tilsvarende guitarmelodier. Nummeret får primært styrke fra en fint growlende vokal, som giver kant – en udmærket start.
Det efterfølgende ”Revoke” er lidt mindre hårdt, men har fin styrke i selve melodien. Vokalen er mere markant, og sætter sig i respekt. I det hele taget virker det som om bandet føler sig bedre hjemme her, og det fint afdæmpet mellemstykke med flot guitarmelodi og solo gør nummeret til udspillets bedste.
Tredje track er det instrumentale ”Aftermath”, som er mere Rock end egentlig Metal. Nummeret er ikke så markant og ligger kvalitetsmæssigt noget under de to første numre. Det samme gælder for afslutteren ”Ready To Say Goodbye”, hvor der satses mere på power end melodi. Nummeret kører som sådan ok, men er lige efter bogen uden meget personlighed.

Skal jeg finde en fællesnævner for de fire numre, er det forholdet mellem spilletid og indhold, der melder sig først: Numrene er en tand eller to for lange i forhold til deres indhold, og det gør dem uinteressante i længden. Det betyder ikke, at Cauterizer skal skele til slutnummerets titel – det betyder bare, at der stadig er meget arbejde tilbage i øvelokalet.

Tracklist:
1. Rest In Peace
2. Revoke
3. Aftermath
4. Ready To Say Goodbye
Samlet spilletid: 31:03

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Cauterizer
  • Album titel: Subconscious
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Cauterizer
  • Genre: Death Metal, Melodic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.