fbpx

Cynic - Carbon-Based Anatomy

Cynic - Carbon-Based Anatomy

I starten af 1990´erne havde Cynic stor succes efter albummet “Focus” men blev opløst i 1994. 12 år senere blev bandet gendannet, og siden er det blevet til albummet “Traced in Air” fra 2008 samt en EP, som nu får en makker i form af endnu en af samme slags.
Denne gang er det 6 numre med en gennemsnitlig spilletid på 4 minutter, Cynic smider ud på markedet. Numrenes indhold varierer dog en del, for der findes både egentlige Rocknumre og kortere tracks, som mere er mellemspil med varierende indhold af musik og stemningsmæssige lydsekvenser. De egentlige skæringer er meget tilbagelænede i deres udtryk, så ud over lidt variation i trommespillet er der ikke meget at komme efter.
Titelnummeret byder på en udmærket melodi og et godt omkvæd, men ellers lyder indholdet som en lidt mere seriøs udgave af Phil Collins – det er temmelig skuffende!
I ”Box Up My Bones” lyder det ”I have everything I need”, men det kan jeg ikke tilslutte mig, når jeg skal bedømme denne EP: Der er udmærkede rytmiske elementer og enkelte gode omkvæd blandt numrene, men samlet set er det en uinteressant omgang, Cynic præsenterer – der mangler generelt både nerve og spænding. Hvis ikke d´herrer Reinert og Masvidal har mere at byde på, er det nok spørgsmålet, om det giver mening at fortsætte projektet Cynic.

Tracklist:
1. Amidst The Coals
2. Carbon-Based Anatomy
3. Bija!
4. Box Up My Bones
5. Elves Beam Out
6. Hieroglyph

Samlet spilletid: 23:51
 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.