fbpx

Carach Angren - Dance and Laugh Amongst the Rotten Fremhævet

Carach Angren - Dance and Laugh Amongst the Rotten

Lige fra starten i 2003 har den hollandske trio Carach Angren brugt deres musik til at fortælle gyserhistorier; det har bragt dem forbi temaer som genfærd, krigstraumer og folkeeventyr sat ind i en moderne kontekst. På deres femte studiealbum fortsættes det paranormale som tema, denne gang tages der udgangspunkt i følgerne af en piges lidt for intense leg med et ouija board.

Historierne fortælles i numre, der vanen tro er indhyllet i store symfoniske arrangementer med kor og hele svineriet – det kunne sagtens bruges som underlægning til en gyserfilm. Ind imellem er der nedtonede passager med strygere og klaver, og når man lægger den udmærkede kant, som Metalelementerne giver, oveni, passer det hele fint til indpakningen.

Hvis man har fulgt med i hollændernes hidtidige karriere, er der ikke meget nyt at finde på ”Dance and Laugh Amongst the Rotten”; der er ingen enkeltstående dele, som bandet ikke tidligere har afprøvet i et eller andet omfang. Her tæller Seregor's raspende vokal stadig til de absolutte pluspunkter. Generelt har hollænderne forfinet brugen af deres kendte elementer, men de læner sig stadig meget op ad Cradle of Filth i stil og udtryk. I en tid, hvor englænderne performer under niveau, kunne Carach Angren skubbe sig ind i rampelyset, men den chance misser hollænderne, da de denne gang ikke kan leve op til tidligere bedrifter.

Tracklist:
1. Opening
2. Charlie
3. Blood Queen
4. Charles Francis Coghlan
5. Song for the Dead
6. In De Naam Van De Duivel
7. Pitch Black Box
8. The Possession Process
9. Three Times Thunder Strikes
Samlet spilletid: 41:16

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Carach Angren
  • Album titel: Dance and Laugh Amongst the Rotten
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Season of Mist
  • Samarbejdspartner: Season of Mist
  • Genre: Symphonic, Dark Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.