fbpx

C.R.O.W.N. - Natron

C.R.O.W.N. - Natron

Tre mand med guitarer og en trommemaskine. Det er den ultrakorte beskrivelse af bandet C.R.O.W.N., som stammer fra Frankrig, har eksisteret siden 2011 og med ”Natron” udsender det andet album. Alle numre er skrevet af Stephane Azam, som også har stået for optagelserne.

Den korte beskrivelse ovenfor er selvfølgelig ikke dækkende for bandet og dets musik; så langt fra, endda. C.R.O.W.N. holder sig nemlig ikke til en enkelt genre, men blander flere på kryds og tværs. Et godt billede af bandets musikalske univers giver nummeret ”Wings Beating Over Heaven”, som ikke kun indeholder alle de musikalske byggeklodser, men samtidig er albummets bedste nummer. Det starter med Metal i pænt højt tempo, hvor vokalen er aggressiv og lydbilledet lidt distanceret. Så skiftes der over til meget tunge rytmer, som langsomt tramper afsted; disse afbrydes midt i nummeret af elektroniske elementer, der skaber en lidt drømmende stemning. Herefter vokser nummeret igen i intensitet og tempo, for at returnere til det voldsomme udgangspunkt. Det hele er meget fint afbalanceret og meget spændende. 

De øvrige numre minder i forskellig grad om det beskrevne, og når tung Metal og Electro balancerer, er resultatet godt. Desværre er der numre hvor elektronikken tager over, og så mister jeg interessen, ikke mindst fordi disse skæringer er til den poppede side. Hvis franskmændene kunne nedtone dén side af sagen, så …

Tracklist:
1 Serpents
2 The Words You Speak Are Not Your Own
3 Wings Beating Over Heaven
4 Fossils
5 Apnea
6 Tension Of Duality
7 Flames
Samlet spilletid: 49:05

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: C.R.O.W.N.
  • Album titel: Natron
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Candlelight Records
  • Samarbejdspartner: Plastic Head Music Distribution
  • Genre: Doom Metal, Sludge Metal, Electronic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.