fbpx

Burning Witches - The Witch Of The North

Burning Witches - The Witch Of The North

Det er virkelig gået stærkt for Burning Witches: med ”The Witch Of The North” udsender bandet sit fjerde studiealbum på kun 5 år – Det er noget af en præstation! Omvendt kunne man frygte, at de korte intervaller mellem udgivelserne vil gå ud over kvaliteten, specielt fordi mine tidligere møder med heksene kun har været middelgode.
Frygten for manglende kvalitet bliver hurtigt gjort til skamme, for albummet her er klart det bedste, bandet har udgivet! Stilmæssigt holder man fast ved den klassiske blanding af Heavy- og Power Metal, men denne gang leveres numrene med mere kant og energi end tidligere. Især sangerinden Laura bidrager med en pågående indsats, der gør numrene skarpere. Det samme gør produktionen, der giver bas og trommer mere plads, så numrene får det punch, de fortjener. Samtidig virker det som om, at man har nedtonet de traditionelle melodiske omkvæd; de er der stadig, men er ikke så fremtrædende.
Resultatet er en række klassiske metalnumre, hvor titelnummeret og ”Tainted Ritual” fører an med glimrende drive. I ”The Circle Of Five” får tempoet en tand ekstra, og Burning Witches´ tradition med at inkludere et covernummer har denne gang resulteret i en glimrende udgave af Savatage’ “Hall Of The Mountain King”. Nummeret afrunder et album, der overrasker med sit niveau, og derfor får en anbefaling herfra.

Tracklist:
1. Winter's Wrath
2. The Witch Of The North
3. Tainted Ritual
4. We Stand As One
5. Flight Of The Valkyries
6. The Circle Of Five
7. Lady Of The Woods
8. Thrall
9. Omen
10. Nine Worlds
11. For Eternity
12. Dragon's Dream
13. Eternal Frost
14. Hall Of The Mountain King (Bonus)
Samlet spilletid: 61:01

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.