fbpx

Brimstone Coven - Brimstone Coven

Brimstone Coven - Brimstone Coven

Nej, selv om bandets navn kan oversættes til noget i retning af ”svovlfuldt heksetræf” er denne debutskive ikke en opvisning i Black Metal i Satans tjeneste. Trods de 3 damer på coveret giver det alligevel et hint om albummets sande indhold: De syrede typer i teksten peger bagud i tid, og det samme gør musikken. For når Brimstone Coven går i gang med deres Doom-tunge numre, giver det voldsomt udslag på retrometeret.

Og jeg må sige, at de gutter her kan deres Black Sabbath; både når det gælder numrenes opbygning og de indbyggede guitarriffs er det umuligt ikke at høre inspirationskilden. For at det ikke skal ende som det rene plagiat, har de 4 medlemmer fra West Virginia ladet vokalerne gå i en anden retning. Her lyder det mest af alt som et mashup af Blue Oyster Cult og Alan Parsons Project – vi bliver tilbage i tiden.

Resultatet er en blandet landhandel; i numre som ”Cosmic Communion”, ”The Grave” og ”The Seance” passer tyngde og fremdrift, men imellem dem er der flere steder, hvor musikken ikke rigtigt kommer ud af stedet. Og så har man ikke gjort bandet en tjeneste ved at inkludere 7 bonusnumre; ikke fordi disse er dårlige, for de er såmænd okay. Men det bliver bare for meget når man skal kæmpe sig igennem næsten 70 minutters retrodoom – her havde mådehold været en fordel.

Tracklist:
1. Cosmic Communion
2. Behold, the Anunnaki
3. The Black Door
4. Blood on the Wall
5. The Grave
6. Lord & Master
7. Vying
8. The Seance
9. Hades Hymn
10. The Folly of Faust
11. Intro (Bonus Track)
12. We Are Forever (Bonus Track)
13. The Ancients (Bonus Track)
14. Son of the Morning (Bonus Track)
15. Lost in the Odyssey (Bonus Track)
16. Children of the Sun (Bonus Track)
17. Outro (Bonus Track)
Samlet spilletid: 69:47

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.