fbpx

Blues Pills - Live at Rockpalast Fremhævet

Blues Pills - Live at Rockpalast

Nuclear Blast Records har i mange år været et af de store Metal pladeselskaber, og de er godt repræsenteret lige fra det episke til det allermest brutale indenfor stilen. Siden er man også begyndt med Pop, så det overrasker mig ikke, at selskabet nu også udgiver Blues Rock – bare det så fungerer bedre end Poproderiet! De 4 numre på EPen stammer fra Blues Pills´ optræden på Crossroads Festivalen sidste år, og de vises på tv som led i koncertrækken Rockpalast, som gennem flere årtier har haft ikonstatus i Tyskland.

Og det samme kan Blues Pills gå hen at få, for det den svensk/fransk/amerikanske combo med base Ôrebro præsterer her, er virkelig fedt! I det instrumentale åbningsnummer præsenterer guitaristen Dorian Sorriaux sammen med bassisten Zack Anderson og trommeslageren Cory Berry kernen i bandets musik: Energisk BluesRock med masser af nerve og lækker feeling. Den får bogstaveligt en ekstra dimension i de følgende numre, hvor sangerinden Elin Larsson kommer på scenen. Hun har en helt fantastisk stemme, som indeholder lige dele Janis Joplin og Robert Plant. Den passer perfekt til musikkens gammeldags stil, og da numrene samtidig er både varierede og spændende, er det hele lækkert at lytte til.

Hvad der imponerer mig mere end enkeltpræstationerne, er bandets samspil, for når Larssons vokal veksler mellem kraftfulde og indsmigrende udtryk, får hun både støtte og modspil af Sorriauxs seksstrengede. Det fungerer virkelig godt, derfor er det selvsagt irriterende, at det hele er overstået på et kvarter – jeg har lyst til at høre meget mere til Blues Pills! Det bliver der heldigvis lejlighed til, når bandets Europa turne efter planen bringer dem forbi Aalborg i maj.

Tracklist:  
1. In The Beginning (live)
2. Black Smoke (live)
3. Little Sun (live)
4. Mind Exit (live)
Samlet spilletid: 15:14

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.