fbpx

Blood Red Throne - Imperial Congregation

Blood Red Throne - Imperial Congregation

Med ”Imperial Congregation” sender Blood Red Throne deres tiende studiealbum på gaden, tyve år efter debuten ”Monument of Death” udkom. Som for alle andre kunstnere var tilblivelsen dikteret af pandemiens hærgen, så optagelserne foregik ét instrument ad gangen i guitaristen Daniel Olaisens hjemmestudie.
Det var et godt valg, for den resulterende produktion lader samtlige elementer komme til orde samtidig med, at alle instrumenter har kant – jeg kan især godt lide den måde bassen flere steder træder frem på. Albummets åbning, hvor titelnummeret sparker døren ind, er også stærk: Der er højt tempo og et lækkert flow, og Yngve Christiansens dybe growl indgyder naturligt respekt. De gode takter fortsætter i de næste to numre, som også har et stærkt drive og højt indhold af energi.
Og det var så det, er jeg lige ved at skrive, for herfra falder kvaliteten af numrene betydeligt; der er stadig energi i begivenhederne, men der mangler både flow og spænding. Resultatet er en række tracks, som er okay imens man lytter til dem, men som ikke efterlader spor bagefter - Det hele er helt efter bogen, men mangler personlighed. Den eneste undtagelse er afslutteren ”Zarathustra”, der har en anderledes opbygning, og derfor tiltrængt forandring. Den kommer desværre for sent til at ændre billedet af en udgivelse på det jævne.

Tracklist:
1. Imperial Congregation
2. Itika
3. Conquered Malevolence
4. Transparent Existence
5. Inferior Elegance
6. We All Bleed
7. 6-7
8. Consumed Illusion
9. Hero Antics
10. Zarathustra
Samlet spilletid: 45:53

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.