fbpx

Blaze Of Perdition - The Harrowing Of Hearts

Blaze Of Perdition - The Harrowing Of Hearts

Selvom Blaze Of Perdition trådte ind på den polske Black Metal scene i 2007, og med "The Harrowing Of Hearts” udgiver deres femte album, er det første gang, jeg stifter bekendtskab med bandet fra Lublin.
Albummets produktion markerer sig hurtigt som en betydelig del af oplevelsen, for den er ikke særlig nuanceret; faktisk er den temmelig garage- eller demoagtig. Kombinerer man dette med bandets genre, vil mange sikkert forvente et musikalsk indhold, hvor vanvittigt tempo og brutalitet går hånd i hånd – det har polen leveret mange gode eksempler på i tidens løb.
Beskrivelsen passer bare ikke her, for Blaze Of Perdition følger en anden vej mod mørket. Ganske vidst er musikken rå, og der blastes løs i traditionel stil, men i perioder er det som om musikken står stille og bliver kedelig – det er udtalt i numrene i hhv. start og slut på albummet.
Derfor er det kun de tre numre midtpå, der fortjener opmærksomhed: i ”Transmutation of Sins”, ”Królestwo Niebieskie” og ”What Christ Has Kept Apart” træder den egentlige Black Metal frem, men trods pænt højt tempo er det ikke det, der scores point. Det sker via det drive, som numrene besidder, for det rykker virkelig godt – også når der skrues ned for brutaliteten. Desværre dækker beskrivelsen kun halvdelen af udgivelsen, og det er ikke nok til mere end et OK herfra.

Tracklist:
1. Suffering Made Bliss
2. With Madman's Faith
3. Transmutation of Sins
4. Królestwo Niebieskie
5. What Christ Has Kept Apart
6. The Great Seducer
7. Moonchild (bonus track)
Samlet spilletid: 51:28

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Blaze Of Perdition
  • Album titel: The Harrowing Of Hearts
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.