fbpx

Black Swamp Water - Chapter One

Black Swamp Water - Chapter One

Kvintetten fra Silkeborg er en lidt udefinerbar størrelse; på den ene side vil de gerne spille tung og groovy sydstatsrock, og på den anden side vil de levere sleazy glamrock. De gør egentlig begge ting ret fornuftigt, og får det mikset til en herlig blanding af begge.

Der er bare ikke så meget nyt under solen. Så selvom det er rutinerede kræfter som f.eks. Kim Langkjær Jensen (tidl. Illdisposed, Dawn of Demise og Koldborn) bag trommerne og Jacob Bredahl der har mixet og mastereret pladen, bliver det lidt af en langgaber.

Bevares, der er ganske gode skæringer iblandt de 11 numre. Tag titelnummeret – det er tungt og groovy på den fede måde. Måske Black Swamp Water skulle overveje at gå mere i den retning fremover, for det er en stil, de mestrer. Hvorimod et nummer som ”Leave Nothing Behind” bliver lige lovlig Guns 'n' Roses-agtigt og lidt ligegyldigt.

Derfor vil jeg håbe, det næste kapitel ikke bliver ligeså langt. Det kan i hvert fald overvejes, om det er strengt nødvendigt med 11 numre – umiddelbart kunne der godt barberes et par stykker væk, så pladen kunne komme ned på otte numre og dermed blive lidt lettere at fordøje.

Trackliste:
1. Leave Nothing Behind
2. Harmless
3. World on Fire
4. Interlude
5. Into the Fire
6. Black Swamp Water
7. Life Is Pain
8. The Only Road
9. Efuckingnough
10. Run
11. Let It Go

Total spilletid: 49:24

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Black Swamp Water
  • Album titel: Chapter One
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Mighty Music
  • Samarbejdspartner: Mighty Music
  • Genre: Groove Metal, Hard Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.