fbpx

Black Swamp Water - Awakening

Black Swamp Water - Awakening

Efter debutalbummet "Chapter One" fra 2016, og opfølgeren ”Distant Thunder”, der kom i 2018, er Black Swamp Water nu klar med deres tredje album, ”Awakening”. Som bandets første album er det nyeste skud på stammen produceret og mikset af Tue Madsen.
Genkendelse er der også, når det gælder musikken, for Black Swamp Water fastholder deres version af Hardrock, som spænder vidt. På albummets første halvdel præsenteres lytteren for stilen i både traditionel (”Roll Over”) og radiovenlig udgave (”Showdown”), men der bliver også plads til regulær Metal med glimrende hug i trommerne og godt med power. ”Better Days” markerer en tilbagevenden til Hardrock i en meget DAD-inspireret udgave.
Herefter følger 3 numre, hvor stilen sættes på ”retro”, og tager os tilbage i tiden: To egne kompositioner af middel kvalitet flankerer et cover af Black Sabbath klassikeren ”Children Of The Grave”. Det er som sådan en udmærket version, men det er letkøbt bare at spille den efter bogen; et personligt twist havde pyntet!
Det kommer i det afsluttende ”Hammer You Down”, som med sydstatsagtig, blueset feeling og en smøg i mundvigen sørger for et cool afslutning på et album, som ligger i middelklassen, men hvor et par highlights tager stikket hjem for Black Swamp Water.

Tracklist:
1. Roll Over
2. Showdown
3. Endless War
4. Send Me Away
5. Better Days
6. Disappoint Me
7. Children Of The Grave
8. Now That I Know
9. Hammer You Down
Samlet spilletid: 40:05

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Black Swamp Water
  • Album titel: Awakening
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Mighty Music
  • Samarbejdspartner: Mighty Music
  • Genre: Hard Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.