fbpx
Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 53

Buck Satan And The 666 Shooters - Bikers Welcome, Ladies Drink Free

Buck Satan And The 666 Shooters - Bikers Welcome, Ladies Drink Free

Country er en af de genrer, jeg aldrig rigtig har forstået, og mere eller mindre altid har fordømt. Det er da kun pga insisteren på at høre det i barndomshjemmet og et rimelig okay kendskab til Johnny Cash, at jeg i dag overhovedet ved, hvad genren går ud på. For mig at se har det altid været et par fordrukne bonderøve, der himler til skyerne om forlist kærlighed, trucks og et liv i yder områderne, som ingen rigtig kan sætte sig ind i. Så da jeg så Buck Satan and The 666 Shooters foran mig, følte jeg mig nærmest kaldet til at skrive et par bevingede ord om, hvad der tilsyneladende skulle blive en god solid omgang metal country.
Der tog jeg fejl, må jeg sige, for godt nok er forsanger Al Jourgensen en ganske prominent herre, men hans country projekt lyder ikke rigtig som noget, man ville forvente fra manden, der i årtier har frontet et af verdens bedst kendte industrial flagskib.
Det hele begynder med nogle rimeligt cheesy programmerede trommer, men herfra eksploderer det i en omgang hillbilly blues country ting, der ikke lyder som de deprimerende sange, jeg hørte i min ungdom. Det er livsglad musik med budskaber som f.eks at heroin og kokain virker hurtigere end alkohol, og en masse om karakteren Buck Satans; hvorvidt det er biografisk skal jeg ikke kunne sige, er ved at gå fra hinanden, men det hele er så dejligt white trash og udpenslet miserabelt med et blink i øjet, at man bare bliver glad af at høre det. Der er små anekdoter om dengang hovedpersonen blev gældfri og tog til Vegas, og satte det hele over styr. Eller instant klassikere som ”I Hate Every Bone In Your Body, Except Mine”.
Der er mindre vellykkede sange på albummet, som f.eks den om lederen af KKK, der hurtigt bliver en smule repetativ og kedelig at lytte på, men Al og co. ved hvad de laver, og har skåret en udmærket plade, der ikke ligefrem er for Ministry fans, men mere for folk der bare gerne vil slappe lidt af med noget musik, der ikke er så fandens selvhøjtideligt, uden at det behøver at gå direkte over i at være comedy, som mange andre har gjort det før. Jeg er meget lidt til sange som er sjove for at være sjove, men Buck Satan formår at lave en plade, hvor det lyder som om at de har haft det utroligt sjovt mens de har lavet den, og så er den sjov på den måde et veludført stykke satire er sjovt. Det hele er indforstået og subtilt, man behøver ikke pege ud, at det her skal være sjovt eller lave nogle fuldstændigt åndssvage tekster (som f.eks Steel Panther har gjort en karriere ud af). Det her er en fin satire på country musikken og folk fra Texas, og det er let at lade sig rive med. Jeg har hørt pladen igennem i hvert fald 10 gange, og den formår stadig at holde sig frisk og interessant. Det er ikke en af de der tidløse plader, der vil leve for evigt, men det er en utroligt god side gesjæft fra nogle herrer, der er kendt for noget lidt andet. Den kan varmt anbefales til folk, der ikke tager alting så højtideligt!

Numre
01: Quicker Than Liquor
02: Whats Wrong With Me
03: Medication Nation
04: Drugstore Truck Drivin Man
05: The Only Time Im Sober Is When Youre Gone
06: Cheap Wine, Cheap Ramen
07: Down The Drain
08: Sleepless Nights and Bar Room Fights
09: Friend Of The Devil
10: Ten Long Years In Texas
11: I Hate Every Bone In Your Body, Except Mine
12: Take Me Away

Samlet Spilletid 50:36
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Buck Satan And The 666 Shooters
  • Album titel: Bikers Welcome, Ladies Drink Free
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: 13th Planet Records / AFM Records
  • Samarbejdspartner: AFM Records
  • Genre: Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.