fbpx

Benighted - Necrobreed

Benighted - Necrobreed

Siden deres seneste studiealbum ”Carnivore Sublime” fra 2014 har franske Benighted skiftet voldsomt ud i besætningen; faktisk er kun sangeren Julien Truchan tilbage. Jeg var derfor nysgerrig efter at finde ud af, om det har påvirket bandets brutale tilgang til Metal.
At det ikke er tilfældet, viser åbningsnummeret tydeligt; her blastes og grindes så voldsomt, at man næsten mister pusten – det er virkelig brutalt! Også Truchans vokal er ekstrem; han skriger, brøler, hviner, gurgler og growler i ét væk, så man ind imellem bliver helt bange. Samlet placerer det Benighted i den ekstreme ende af Metal, hvor mange må smide håndklædet i ringen.
Franskmændene fortsætter ufortrødent deres nådesløse fremfærd, og de lyttere som holder ved, belønnes med en virkelig kompetent omgang smadder. Hvad der i første omgang kan synes som en ensformig mur af Metal, er i virkeligheden en meget varieret affære. Selv om der selvsagt ikke er mange melodiske passager, lykkes det alligevel via samples og variationer i numrenes opbygning at skabe diversitet. I ”Cum With Disgust” lægges der ud med seje guitarer i lavere tempo, hvilket giver en meget groovy fremtoning – det får nummeret til at stikke lidt ud fra mængden.
Når det er sagt, så er ”Necrobreed” ikke et album, der passer til alle lejligheder, man skal være i et specielt humør for at værdsætte så voldsom en afstraffelse. Men når man har lyst til at blive hamret godt og grundigt igennem, er albummet en virkelig go´ kandidat til opgaven.

Tracklist:
01. Hush Little Baby
02. Reptilian
03. Psychosilencer
04. Forgive Me Father
05. Leatherface
06. Der Doppelgaenger
07. Necrobreed
08. Monsters Make Monsters
09. Cum With Disgust
10. Versipellis
11. Reeks Of Darkened Zoopsia
12. Mass Grave
Samlet spilletid: 38:28

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Benighted
  • Album titel: Necrobreed
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Season Of Mist
  • Samarbejdspartner: Season Of Mist
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.