fbpx

Aversions Crown - Xenocide Fremhævet

Aversions Crown - Xenocide
Deathcore genren er noget som har splittet mange metalfans. Nogle synes det er innovativt og nogle synes bare, at det er Nu-Metal gøgl med dødsmetal vokaler. Vi har bands som Whitechapel, Thy Art Is Murder og Suicide Silence, hvor det sidstnævnte band valgte at gå hen i en mere forfærdelig Nu-Metal retning og på samme tid anklage en masse bands for, at sælge ud og kun give fans det, som de vil have uden at udvikle sig som musikere. For mit vedkommende synes jeg at Deathcore er en fed nok genre, selvom jeg virkelig ikke var særlig begejstret for den nye Suicide Silence, så synes jeg stadigvæk at Deathcore er innovativt. Aversions Crown, som er landsbrødre med Thy Art Is Murder, spiller nemlig også Deathcore, og de er nu klar med deres seneste udspil Xenocide.
 
Intro’en Void er den som sætter stemningen for pladen, så er det nummeret Prismatic Abyss som sætter det hele i gang, og det her er nemlig ikke noget af det normale. Aversions Crown formår faktisk at lave det storslået og melodisk. Noget som jeg ikke hører så ofte i Deathcore. Trommeslager Jayden Mason spiller som om livet afhang af det, og det går bare stærkt. Det er næsten lige før at han bliver nødt til at spille hurtigere for at overleve. The Soulless Acolyte er lidt mere hen i den klassiske Deathcore skuffe, hvor der er breakdowns og super dybe growls, men igen med Aversions Crowns twist på det, hvor det melodiske og storslåede vender tilbage. Hybridization viser bandet sin tekniske side, hvor godt de får de spiller sammen, men det er nummeret efter det, Erebus, som blev mit favorit nummer på pladen. Så storslået og melodisk og det breakdown i sangen lyder bare fantastisk. 
 
Aversions Crown har formået at skabe noget nyskabende og innovativt. Det er ikke så meget same old same old som det kan blive indenfor genren. musikken er både tung, melodisk og storslået og jeg er imponeret. Tjek dem ud. 
 
Tracklist
1.Void
2.Prismatic Abyss
3.The Soulless Acolyte
4.Hybridization
5.Erebus
6.Ophiophagy
7.The Oracles of Existence
8.Cynical Entity
9.Stillborn Existence
10.Cycles of Haruspex
11.Misery
12.Odium
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Aversions Crown
  • Album titel: Xenocide
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Deathcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.