fbpx

Aversions Crown - Tyrant

Aversions Crown - Tyrant

I 2011 debuterede Aversions Crown med albummet ”Servitude”, som de selv udgav; det skete et år efter bandet blev dannet i australske Brisbane. Efter de obligatoriske turnéer som opfølgning herpå, er de 6 medlemmer tilbage; denne gang under Nuclear Blast’ beskyttende vinger.

Det er nu ikke fordi australierne lader til at have meget brug for beskyttelse, for deres fortolkning af Dødsmetal viser absolut ingen svaghedstegn. I line-uppet indgår hele 3 stk. 8-strengede guitarer, og det går ikke sporløst hen over numrene. Det giver musikken en naturlig dysterhed og tyngde, som bliver forstærket af markeringer af netop disse facetter. Et godt eksempel er ”The Glass Sentient”, som både indeholder brutal Metal i højt tempo og tunge anslag, der vækker minder om Dubstep. Det er lækkert spillet med mange dobbelte anslag uden at blive for teknisk betonet. At de også kan håndtere mindre vilde sager, viser Aversions Crown i ”Vectors”. Her er der et mellemspil, hvor guitarerne tones ned, mens stortrommerne fortsætter i højt tempo. På den måde bliver udtrykket anderledes uden at miste energi – det er meget lækkert udført.

De øvrige numre anvender nogle af de samme elementer, dog uden helt at ramme samme kvaliteter som de nævnte eksempler. Det betyder dog mindre, for australiernes bundniveau ligger pænt højt. Til gengæld betyder den mørke stemning og ret ensformige produktion at man skal være i den rette stemning for at "Tyrant” holder i længden.

Tracklist:
01. Hollow Planet
02. The Glass Sentient
03. Conqueror
04. Vectors
05. Earth Steriliser
06. Avalanche
07. Xenoforms
08. Overseer
09. Controller
10. Faith Collapsing
Samlet spilletid: 39:33

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.