fbpx

Autokrator - Persecution

Autokrator - Persecution

Loïc Fontaine (Guitars og Bas) og David Bailey (Vokal) udgør tilsammen Autokrator, som har eksisteret siden 2014. På deres fjerde album, ”Persecution”, er temaet de lidelser, som kristne måtte udstå under forskellige romerske kejseres herredømme. Som på forgængeren ”Hammer of the Heretics” er Kevin Paradis hyret ind til at klare trommerne.
Via elementer fra både Death- og Black Metal bygger franskmændene den ofte beskrevne mur af Metal: Tunge guitarer og voldsomme trommer udgør i fællesskab en sammenhængende enhed, der virker tættere når man lægger den dybt growlende vokal og en meget massiv produktion oveni.
For hvert track man gennemlytter, synes muren at blive både højere og tykkere, for det er stort set den samme skabelon, der benyttes hver gang. Da musikken samtidig er støvsuget for ethvert tilløb til melodisk indhold, skal man virkelig være hårdhudet for ikke at længes efter variation.
Den kommer i sidste øjeblik, for i slutnummeret ”Apocalypsis” skiftes der stil: Musikken er anderledes gennemsigtig og pompøs, mens den ledsager en messende tale på latin. Det er meget anderledes, men kan ikke ændre ved, at Autokrator på ”Persecution” satser alt for meget på at være voldsomme og truende, og alt for lidt på at underholde lytteren.

Tracklist:
01. De Gloria Martyrum Et Confessorum
02. The Great Persecution
03. DCLXVI
04. Antechristus
05. Caesar Nerva Traianus
06. Apocalypsis
Samlet spilletid: 34:07

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Autokrator
  • Album titel: Persecution
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Krucyator Productio
  • Samarbejdspartner: Qabar PR
  • Genre: Black Metal, Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.