fbpx

Auralist - Between The Devil And The Sea

Auralist - Between The Devil And The Sea

Auralist er et nyt navn på den danske Metal scene, og for godt et år siden udsendte de fem medlemmer deres første livstegn i form af singlen ”Empire”. Nu er bandet fra København så klar med deres debutalbum, som er produceret, mikset og mastered af Chris Kreutzfeldt.og det har han gjort godt, for produktionen har både power til de hårde sektioner og fin gennemsigtighed, når det melodiske er i centrum.
Og der er behov for begge dele, for Auralist disker op med ti numre, som alle står i den typiske Metalcores tegn. Derfor er der både tunge passager, hvor instrumenterne prygles nådesløst og sangeren Nico Hansen bidrager med brøl og skrig, og melodiske afsnit, hvor musikken tones ned, og vokalen byder på ren sang. Her står det hurtigt klart, at de stille sider fungerer bedst for københavnerne, simpelthen fordi musikken får mere bredde, så der bliver plads til både keyboards og en lækker basgang, som det sker i åbningsnummeret.
De hårde passager lever helt op til betegnelsen, for når Auralist giver den gas, mangler der ikke power – især når den kombineres med et godt drive, rykker det godt. Desværre sker det kun overbevisende i ”Eye of The Storm”, for i de resterende tracks har tingene det med at blive anonyme, flere steder endda på kanten af det ensformige. Derfor efterlader Auralist et billede af et band, som stadig har noget at arbejde med, men også noget at bygge på.

Tracklist:
1. FAILED STATE
2. DIGITAL MISERY
3. EMERALD
4. THE LIVES WE LIVE
5. EYE OF THE STORM
6. INNER HELL
7. RAMA
8. BETWEEN THE DEVIL AND THE SEA
9. DEADWEIGHT
10. MOTHER MOON
Samlet spilletid: 38:55

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Auralist
  • Album titel: Between The Devil And The Sea
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Auralist
  • Genre: Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.