fbpx

Armed For Apocalypse - The Road Will End

Armed For Apocalypse - The Road Will End

Sludge bandet Armed For Apocalypse er på banen med skive nummer 2, som hedder ”The Road Will End”. Et album som viser, at amerikanerne har et stort potentiale og mestrer genren og dens forskellige understilarter.

Nedstemte guitarer leder slaget i takt med et tungt beat, der fortæller lytteren at der venter en røvfuld til ørerne.
Armed For Apocalypse spiller en blanding af sludge/stoner med et twist af old school hardcore punk elementer, som undertegnede må sige klæder bandet pænt.  
Tungt og velspillende og ikke mindst energisk tonser pladen af sted med det ene tunge nummer efter det andet. Der bliver dog varieret i numrene, og det er et stort plus, for visse sludge/stoner albums har i mine ører en tendens til at blive for sammenflydende i numrene, men Armed For Apocalypse bliver ved at med gøre denne plade spændende.

Pladen byder på stærke ørehængere som fx ”Open Wound” / ”Built To Kill” og ”Drawing A Line”, som byder på lidt af hvert. Specielt en velspillende dobbeltpedal, skarpt guitarspil, pumpende basgange og ikke mindst en frontvokal, som selv Phil Anselmo fra Down ville hæve øjenbrynene over.

Armed for Apocalypse har formået at udgive en stærk plade, som ud fra undertegnedes synspunkt vil kunne komme langt og samtidig vil frembringe glæde og nakkesmerter blandt mange metal fans, som enten er til den ene eller den anden metal-undergenre.

Tracklist:

1.  The Starting Line Is a Trip Wire    
2.  Better World
3.  The Well    
4.  Open Wound        
5.  Built to Kill    
6.  The Road Will End
7.  Worth the Weight    
8.  Drawning the Line
9.  Happy Hour (Disciples of Death)
10. Ends Meet

Samlet spilletid: 42:07 minutter

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.