fbpx

Krisiun - Arise From Blackness Fremhævet

Krisiun - Arise From Blackness

Når kunstnere fejrer et 20 års jubilæum, markeres det ofte via udgivelse af Best Of opsamlinger eller andre compilations. Krisiun har også valgt at udgive et album i forbindelse med bandets runde dag; det sker bare ikke i form af en egentlig Best Of. I stedet har man valgt at samle 2 gamle udgivelser, som det længe har været svært / umuligt at få fat i. Det drejer sig om bidragene til split albummet "Curse Of The Evil One", som blev udgivet i 1993 samt EPen "Unmerciful order”, som blev sendt på gaden året efter.
Krisiun viser sig her fra sin allermest voldsomme side, for igennem samtlige 13 numre er der virkelig meget gang i den. Det betyder ikke bare højt tempo og brutale angreb fra trommer og guitar, men også en virkelig ondsindet vokal i front for det hele. Musikerne virker virkelig opsatte, ja nærmest overtændte, og det virker flere steder som om de er ved at falde over hinanden af bare iver for at give den mere gas. Det gør numrene ekstreme når det gælder energi og fremdrift, men også i ensidighed – bare ikke på den fede måde. Numrene er virkelig forcerede og hektiske, men den ensidige satsning på tempo giver meget lidt variation, og gør albummet kedeligt i længden. Det eneste som imponerer, er guitaren, som næsten ikke kan stoppe igen, når først en solo er slået igang.
Jeg synes bandets senere materiale er bedre end det, som præsenteres her, og ville hellere have haft noget af det nyere og mere nuancerede inkluderet i jubilæumsalbummet – denne udgave er kun beregnet for de mest trofaste fans.

Tracklist:
1. They Call Me Death
2. Unmerciful Order
3. Crosses Toward Hell
4. Agonize The Ending
5. Summons Of Irreligious
6. Meaning of Terror
7. Infected Core
8. Insurrected Past
9. Rises From Black
10. Sinner´s Scorn
11. Evil Mastermind
12. Prophecies of the Plague
13. The Dead Are Rising Up

Samlet spilletid: 40:22

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Krisiun
  • Album titel: Arise From Blackness
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Century Media Records / EMI
  • Samarbejdspartner: EMI
  • Genre: Deathcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.