fbpx

Archgoat - The Luciferian Crown

Archgoat - The Luciferian Crown

Hvis man kun ser på antallet af fuldlængdeudgivelser, kunne man forledes til at tro, at finske Archgoat ikke er særligt aktive; albummet her er finnernes fjerde siden starten i 1989. Men det er kun en del af billedet, for ved siden af har de lagt navn til en lang række EP’er og splitalbums.
Som numrenes titler antyder, så spiller d’herrer Ritual Butcherer, Lord Angelslayer og Goat Aggressor Black Metal, og hvis man betragter bandets stil udefra, er den helt efter bogen: Guitaren høvler derudaf og presser numrene fremad, trommerne skaber ravage med tempo og blastbeats, og vokalens dybe rallen er af den virkelig truende slags. Når man lægger produktionen oveni, er billedet komplet; lyden er grynet og så unuanceret, at stortrommerne lyder som om de deler skæbne med ærten i H.C. Andersens eventyr.
Resultatet er en stribe numre, der indeholder genrens vanligt mørke og truende elementer, og generelt er af udmærket kvalitet. Som vanligt får det afvigelserne fra det gængse til at fremstå stærkere: I ”Jezebels Black Mass Orgy” suppleres vokalen stedvist med en hvæsende udgave, mens det er de virkelig seje guitarer, der gør ”Darkness has Returned” til noget særligt. Endelig skal ”Star of Darkness and Abyss” fremhæves; her er rytmerne Doom-agtigt tunge og malende, mens den manipulerede vokal giver en speciel stemning.
Archgoat viser på “The Luciferian Crown”, at de traditionelle byggeklodser i Black Metal stadig rækker til at skrue et godt album sammen.

Tracklist:
1.Intro
2.Jesus Christ Father of Lies
3.Jezebels Black Mass Orgy
4.Messiah of Pigs
5.Darkness has Returned
6.Sorcery and Doom
7.Star of Darkness and Abyss
8.The Obsidian Flame (From My Depths)
9.The Luciferian Crown (Venom Of God)
10.I Am Lucifer’s Temple
Samlet spilletid: 37:08

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Archgoat
  • Album titel: The Luciferian Crown
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Debemur Morti Productions
  • Samarbejdspartner: Debemur Morti Productions
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.