fbpx

Antropomorphia - Merciless Savagery

Antropomorphia - Merciless Savagery

Igen må man sige, at Antropomorphia havde godt af, at være lagt på is i et årti – I løbet af de ti år, der er gået siden gendannelsen i 2009, har hollænderne støt og roligt udgivet albums. Det nyeste har fået titlen ”Merciless Savagery” og er indspillet i studiet hos bandets trommeslager Marco Stubbe, som også har produceret.

Resultatet er et album, som kræver rigtig meget af lytteren; jeg har brugt mange gennemlytninger for at kunne komme igennem dets musikalske panser og ind til kernen. Især albummets første halvdel er en udfordring, for numrene burde rive mig med, da de afvikles i højt tempo, men da de er næsten blottet for melodi, sker det ikke. Da vokalen samtidig er meget monoton, og musikken mangler groove, er det samlede resultat meget lukket og ikke-imødekommende … På den ufede måde.

På albummets anden halvdel bliver der heldigvis rettet op på forholdene: I ”Wailing Chorus ov the Damned” startes der helt stille inden der bygges op til en mere åben omgang Død, men også i ”Luciferian Tempest” og ”The Darkest Light” er der pludselig mere flow og fængende hooks. Det er lige nok til at vende nedturen for Antropomorphia, men ikke nok til at give ”Merciless Savagery” en anbefaling med på vejen; albummet er det dårligste udspil, hollænderne har sendt forbi min anmelderstak.

Tracklist:
1. Merciless Savagery
2. Requiem Diabolica
3. Womb ov Thorns
4. Cathedral ov Tombs
5. Apocalyptic Scourge
6. Wailing Chorus ov the Damned
7. Luciferian Tempest
8. The Darkest Light
9. Unsettling Voices
Samlet spilletid: 41:50

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.