fbpx

Annisokay - Arms

Annisokay - Arms

Ud fra bandnavnet havde jeg forventet at finde en kvinde i besætningen, men det er der ikke hos Annisokay. I stedet består bandet af fem mænd, og bandets navn er inspireret af teksten til Michael Jacksons ”Smooth Criminal”. Albummet ”Arms” er bandets fjerde, og det første på Arising Empire.

Bandnavnet er inspireret af King of Pop, men den musikalske inspiration har de fem tyskere hentet et noget andet sted: Når det gælder musik, vokaler og produktion er det tydeligt, at der er blevet lyttet en del til det tidlige Linkin Park. Det giver plads til let hakkende rytmer, ligesom keyboards og guitarer skiftevis præger de forskellige numre. Det største aftryk bliver alligevel sat af vokalerne, som der er gjort meget ud af. De er opdelt i en ren og en brølende udgave, som hhv. Christoph Wieczorek og Dave Grunewald tager sig af, ligesom der flere steder suppleres med små effekter.

Det hele minder virkelig meget om de amerikanske forbilleder, og på den baggrund er det svært ikke at se “Sea Of Trees” med dens tekst imod selvmord som et nik til afdøde Chester Bennington.
Som sådan er der ikke mange steder at kritisere, for fremførelse og produktion er af høj kvalitet – det hele er bare hørt før. Samlet må jeg derfor konkludere, at Ann Is Okay – men ikke ret meget mere end det.

Tracklist:
1. Coma Blue
2. Unaware
3. Good Stories
4. Fully Automatic
5. Sea Of Trees
6. Innocence Was Here
7. Humanophobia
8. End Of The World
9. Escalators
10. Private Paradise
11. One Second
12. Locked Out, Locked In
Samlet spilletid: 43:56

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.