fbpx

Ancient Ascendant - Raise The Torch

Ancient Ascendant - Raise The Torch

Ancient Ascendant var senest forbi min anmelderstak i 2014, hvor de udsendte deres andet album, "Echoes and Cinder" - en mere end godtkendt omgang Dødsmetal. Nu er de så klar med efterfølgeren, som de kalder "Raise The Torch”.

Efter en kort instrumental stemningsintro med kor og klaver går det løs med ”Our Way”, som indeholder gode guitarmelodier og et glimrende drive. Samtidig markerer vokalen sig med en blanding af growl og en ondsindet hvæsen, der mest af alt lyder som en figur fra en eventyrfilm. Hermed er banen kridtet op, og Ancient Ascendants stil præsenteret. I de efterfølgende numre er det især værd at lægge mærke til de flotte melodier i de stille passager af ”Foreign Skies”, de blastende trommer i ”Carnal” og det fede drive i ”Grasping the Torch”, som går direkte i nakkemusklerne. De to afsluttende numre indfører et skifte mod det tungere, men de virker uinspirerede og mindre flydende.

Nej, albummet lever helt klart af det medrivende groove, der præger de fleste tracks; det giver musikken et dejligt flow, som skaber en positiv stemning. De samme ideer bliver godt nok brugt flittigt, så en smule mere variation havde ikke skadet, men det fine drive tager alligevel stikket hjem til Ancient Ascendant.

Tracklist:
1. Reawakening
2. Our Way
3. Scaling the Gods
4. Unearth
5. Carnal
6. Foreign Skies
7. Grasping the Torch
8. The Great Curve
9. To the Cold
Samlet spilletid: 45:06

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.