fbpx

All Them Witches - Our Mother Electricity

All Them Witches - Our Mother Electricity

”Our Mother Electricity” er som sådan ikke et nyt album fra amerikanske All Them Witches. Det udkom oprindeligt i sommeren 2012, men nu har det München-baserede pladeselskab Elektrohasch Schallplatten støvet skiven af og tilføjet et ekstra nummer, ”Family Song For The Leaving”. For at det ikke skal være løgn, er skiven også ude med yderligere et ekstra nummer, ”I Can’t Even See Myself”, men det er ikke med på undertegnedes kopi.

All Them Witches er et nyt bekendtskab for mig, men et overvejende godt bekendtskab. Både rent musikalsk og på vokalområdet er ”Our Mother Electricity” rig på referencer til Kyuss og Fu Manchu, men én af de ting, der gør bekendskabet en anelse mere interessant, er kvintettens baggrund og herkomst. Bandet er fra Nashville, Tennessee og det skinner igennem med jævne mellemrum i numrene på ”Our Mother Electricity”. Således inddrager de unge herrer både blues og country i deres ellers overbevisende tag på stoner rock… og det holder sgu!

Hvis du er til føromtalte Kyuss og Fu Manchu og autentisk, basal blues og country, så er ”All Them Witches” bestemt et lyt eller to værd. Indrømmet, albummet har sine stillestående lavpunkter, men i det store og hele swinger det sgu på sin helt eget tilbagelænede facon.

 

Tracklist:

1. Heavy/Like A Witch

2. The Urn

3. Bloodhounds

4. Guns

5. Elk, Blood, Heart

6. Until It Undwinds

7. Easy

8. Family Song For The Leaving

9. Right Hand

 

Samlet spilletid: 45:32

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.