fbpx

Agnostic Front - The American Dream Died Fremhævet

Agnostic Front - The American Dream Died

I mere end 30 år har Agnostic Front været et af de mest markante navne på Hardcore scenen – ikke kun i hjembyen New York, men world wide. Nu er de klar med deres 11. studiealbum, som har fået den dystre titel "The American Dream Died”.

Det er et statement, der lægger op til en gennemført gang kritik af det amerikanske samfund og dets værdier anno 2015, og Agnostic Front har det helt rigtige arsenal af Hardcore elementer til at iscenesætte den: Roger Mirets brølende vokal, enkle guitarriffs og bøllekor – stilmæssigt kan de så absolut deres kram. Oveni bliver det hele ind imellem skærpet med at slå over i udbrud af Metal.

Desværre bliver potentialet ikke udnyttet 100%, for selv om det rykker udmærket i numre som ”Only In America”, ”Attack!” og titelnummeret, kan jeg ikke slippe af med en fornemmelse af, at bandet holder igen og ikke giver sig fuldt ud. Som sådan er resultatet udmærket Hardcore, men jeg mangler den aggressivitet og energi, man med rette kan forvente fra så stort et navn som Agnostic Front.

Resultatet er derfor hverken en knytnæve mod det bestående samfund og dets mangler eller en fuckfinger i ansigtet på de etablerede regler. Der mangler power til at gøre det troværdigt, så det er tættere på bare at være en løftet pegefinger. Derfor får ”The American Dream Died” mig ikke op af stolen; albummet kan ikke indfri de selvskabte forventninger, og ender i det kvalitetsmæssige midterfelt.

Tracklist:
1. Intro
2. The American Dream Died
3. Police Violence
4. Only In America
5. Test Of Time
6. We Walk The Line
7. Never Walk Alone
8. Enough Is Enough
9. I Can't Relate
10. Old New York
11. Social Justice
12. Reasonable Doubt
13. No War Fuck You
14. Attack!
15. A Wise Man
16. Just Like Yesterday
Samlet spilletid: 27:51

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.