fbpx

Accuser - Accuser

Accuser - Accuser

Selvom Accuser har en historie, som går tilbage til 1980’erne, er jeg først stødt på bandet for et par år siden. Det var ved udgivelse af deres seneste album ”The Mastery”, som var en omgang Thrash Metal på det jævne. Nu udgiver de tyske veteraner endnu et album, hvor guitaristen René Schütz vender tilbage.
Han glider helt perfekt ind i Accusers traditionelle udgave af Thrash Metal, som er skåret over skabeloner, der er mere end 30 år gamle: Her står guitaren for skarpe riffs, sangeren Frank Thoms brøler og rytmekompasset peger konsekvent i retning af duga. Det tilfører helt naturligt en masse energi til numrene, men når man har hørt 3-4 tracks efter samme opskrift,
begynder man at længes efter noget variation. Den leverer Accuser i “Be None the Wiser”, som starter stille og har en helt anden opbygning end resten. Også i det efterfølgende ”Rethink” prøves noget nyt, men i begge tilfælde uden, at der opbygges noget spændende.
Så går det bedre, når tempoet øges, som det sker i ”The Eliminator” – her er der nærmest tale om Speed Metal. Stilen passer åbenbart musikerne godt, for nummeret er min favorit på udgivelsen.
Accuser scorer point på en sikker fremførelse af den klassiske Thrash, men deres sangskrivning er alt andet end spændende. Skulle jeg sammenfatte albummet i et enkelt ord, ville det blive ”fantasiløst” – de tre stjerner hives kun hjem med nød og næppe.

Tracklist:
1. Misled Obedience
2. Phantom Graves
3. Temple of All
4. Lux in Tenebris
5. Be None the Wiser
6. Rethink
7. Psychocision
8. Contamination
9. The Eliminator
10. Seven Lives
11. A Cycle's End
Samlet spilletid: 49:30

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.