fbpx

Abiotic - Symbiosis

Abiotic - Symbiosis

Her er et band, som har vind i sejlene: Abiotic blev startet i 2010, og udgav året efter EPen ”A Universal Plague”. Mere skulle der ikke til for at skaffe en kontrakt med Metal Blade Records, som nu udsender albummet ”Symbiosis”. Unægtelig en karriere som sætter mine forventninger i vejret.
Der er heller ingen tvivl om, at musikerne i Abiotic kan deres kram, og ikke bare hver især har superb kontrol over instrumenterne, men som også formår at spille sammen under meget krævende forhold, for deres fortolkning af Death Metal følger nemlig kun delvist de gængse stier for genren. Således nøjes man ikke med en growlende vokal, men supplerer den med en hvæsende udgave, der skærer gennem mine trommehinder som en jedi-ridders lyssværd gennem stål. En meget energirig, men i længden enerverende oplevelse.
På den musikalske side mangler der heller ikke power, også her bliver der givet gas. I de første 2 numre giver forvrængede elementer og skarpt skårne rytmer det hele et snert af Industrial, men herefter er det Dødsmetallen, som tager over. Det sker bl.a. med vilde guitarløb, som i rasende tempo flyver og farer rundt i lydbilledet, og nærmest slynger sig om vokalerne. Det er teknisk meget flot lavet, men bliver meget hurtigt både forvirrende og irriterende. Her mangler jeg noget mere struktur i numrene, for som de fremtræder her, er der for meget kaos og for lidt fast grund under fødderne. Sjovt nok sluttes der af med en mere traditionel omgang Black/Death Metal, som langt overgår kvaliteten af de øvrige numre. Desværre er spilletiden kun et minut, så det kan ikke rette op på det generelle billede af kaos.

Tracklist:
1. Metamorphilia
2. Vermosapien
3. A Universal Plague
4. To Burgeon and Languish
5. Hegira
6. Conquest of Gliese
7. The Singe
8. Exitus
9. Facades
10. The Graze of Locusts

Samlet spilletid: 43:08

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Abiotic
  • Album titel: Symbiosis
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Djent, Alternativ

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.