fbpx

Abigail Williams - The Accuser Fremhævet

Abigail Williams - The Accuser

Personen bag navnet Abigail Williams var fra en ung pige, som spillede en hovedrolle i en hekseproces i byen Salem, Massachusetts i 1692. Bandet af samme navn startede i 2004 i Arizona, og har været opløst og gendannet med forskellige besætninger flere gange. Det har resulteret i en usædvanlig lang liste med tidligere medlemmer, men alligevel har bandet regelmæssigt udsendt albums. Nummer fire af slagsen er sluppet løs, og det bærer den truende titel ”The Accuser”.

Med historien bag navnet er det ingen overraskelse, at Abigail Williams spiller Black Metal, nærmere bestemt af den traditionelle slags. Det betyder voldsomme angreb på lytterens sanser, som genereres via traditionel instrumentering. Vokalen er naturligvis skærende, men hælder mod det skrigende, og er derfor ret anstrengende i længden. Til gengæld rammer den plet, når der også ralles, som det sker i ”Godhead”; da nummeret samtidig har højt tempo og voldsom gang i stortrommerne, er det albummets bedste.

Ellers satses der mest på at skabe rå og dystre stemninger, men det giver kun pote i begrænset omfang: Ud over det undergrundsagtige er der ikke meget at komme efter i musikken. Stilen rammer amerikanerne fint nok, men der er ikke mange højdepunkter at glæde sig over, og ”The Accuser” ryger stille og roligt ned i bunken af albums, som man ikke behøver at bruge krudt på.

Tracklist:
1. Path Of Broken Glass
2. The Cold Lines
3. Of The Outer Darkness
4. Will, Wish And Desire
5. Godhead
6. Forever Kingdom Of Dirt
7. Lost Communion
8. Nuummite
Samlet spilletid: 45:34

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.