fbpx

A Devil’s Bargain - A Devil’s Bargain

A Devil’s Bargain - A Devil’s Bargain

A Devil´s Bargain (ADB) har base i Holstebro, hvor det hele startede tilbage i 2010. Alligevel skulle vi helt frem til 2016, før bandet spillede sin første koncert. Det skete efter et par omrokeringer i line-uppet, og med spillejobs kom også ønsket om at indspille musik. Det skete i 2018, hvor ADB var i Mørkværk Studiet for at indspille deres første EP.

Den åbnes med ”Song 13”, som bygger på en grundstamme af Thrash Metal, men ikke efter den klassiske opskrift. I stedet trækker melodi og omkvæd mere i retning af Rock, hvilket skruer noget ned for energiniveauet. Til gengæld fungerer mellemspillet inden guitarsoloen fint, selvom det ikke er særligt originalt.

Nogle af de samme ankepunkter finder man i ”Grim Reaper”, som strækker sig over næsten 11 minutters spilletid, hvor det eneste rigtige lyspunkt er et udmærket hook.

Det bringer mig frem til EP’ens sidste nummer, ”Prisoner of War”, hvor elementerne fra de to første tracks suppleres med uptempo Thrash. Det er ikke nyskabende, men alligevel nok til at gøre afslutteren til udgivelsens bedste nummer.

Som ved de fleste amatørudgivelser kan man sagtens finde elementer at pege fingre ad, men det er ligegyldigt. Når jeg begrænser pointhøsten skyldes det sangskrivningen, for numrene mangler det sidste for at blive interessante og fænge hos mig som lytter. Med det nuværende niveau er spilletiden alt for lang i forhold til indholdet, hvilket kun forstærker problemet. Jeg håber derfor, at ADB øger indsatsen der, inden de igen går i studiet.

Tracklist:
1. Song 13
2. Grim reaper
3. Prisoner of War
Samlet spilletid: 23:55

Yderligere information

  • Band/Kunstner: A Devil’s Bargain
  • Album titel: A Devil’s Bargain
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Self release
  • Samarbejdspartner: A Devil’s Bargain
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.