fbpx

11th Street Kids - Well, What Did You Expect?

11th Street Kids - Well, What Did You Expect?

11th Street Kids er en københavnsk rocktrio, dannet i 2011 af Lars Rock og Asbjørn Nørgaard, der også er kendt for at bestride henholdsvis guitar og trommer i The Floor Is Made Of Lava. Tilføj Nikolaj Wichmann fra henholdsvis Anchorless og The River Phoenix på bas, og du har 11th Street Kids. Ringer navnet en klokke et eller andet sted, så er det nok fordi Hanoi Rocks har lavet et nummer med samme titel. Med det i baghovedet, kan det diskuteres om ”rocktrio” er den korrekte label, for debutalbummet Well, What Did You Expect? læner sig i højere grad op af den punkrockede genre end reel rock. Med inspiration funderet i bands som Ramones, Sex Pistols og lignende spiller bandet af sted på de 10 numre, der udgør Well, What Did You Expect.

Hvad kan man så egentlig forvente af dette udspil? På den positive side kan man forvente ti numre, der alle er velproducerede og bliver spillet af en konstellation som absolut kan sit shit. Numrene er alle velfungerende og velspillede – og ja så er det fedt at høre den gode sax blive brugt i en punk rock sammenhæng. Det fungerer rigtig godt. Kort sagt er der ikke meget at sætte en finger på, bortset fra to enkelte ting. For det første er det lidt speget kun at udgive 10 numre, når albummets samlede spilletid ikke er på meget mere end ca. 30 minutter. For det andet må jeg desværre erkende, at til trods for at alle numre er ganske velskrevne og har nogle gode kompositioner, er der ikke rigtig nogen af dem der stikker ud eller overordnet bliver husket. Nærmest kommer ”Under The Wheel”, der i albumsammenhængen er et lidt atypisk balladelignende nummer. Et udmærket track, hvor Lars på vokal i særdeleshed lyder, som om en del af ham bliver krænget ud. Herligt intenst og kombineret med brugen af sax er ”Under The Wheel” et nummer, der er med til at skabe et break i den ellers lidt ensformige punkrock sound. Desværre er det det eneste nummer, der for undertegnede huskes efter flere gennemlytninger. Dermed ikke sagt at det resterende materiale er dårligt, for det er det bestemt ikke, der er bare ikke noget af det, der har potentialet til at være mere end et godt nummer.

Er man til genren, er der masser af spændende materiale at finde på Well, What Did You Expect? og albummet skal da også have anbefalinger med herfra. Desværre topper pladen ikke rigtig hos undertegnede men holder sig på et konstant godt niveau, hvorved det heller ikke bliver til mere end en god karakter. 4 ud af 6 til 11th Street Kids debut.

Tracklist:

1. Kiss The Kids
2. Nasty Dudes In Cool Boots
3. One Life
4. That Look In Your Eye
5. Under The Wheel
6. Brazil
7. Turn Me On
8. In My Head
9. Untouchable
10. Drop Dead (I Don´t Care)


Revolution Music vil gerne takke Target Distribution for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: 11th Street Kids
  • Album titel: Well, What Did You Expect?
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Target Records
  • Samarbejdspartner: Target
  • Genre: Punk, Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.