fbpx

10 Fold B-Low - For Those Who Share The Sun

10 Fold B-Low - For Those Who Share The Sun

Det tyske band 10 Fold B-Low udsendte i juni 2005 deres andet studie album ”For Those Who Share The Sun”, der byder på en blanding af powerfuld og brutal dødsmetal blandet med stykker med ren vokal, så de lander i den hårde ende af nu-metal.

10 Fold B-Low debuterede i 2004 med albummet ”Low Tuned Output” på det spanske selskab Locomotive Records. Materialet til deres nye udgivelse er skrevet parallelt med at de turnerede og i marts/april 2005 gik de i studiet for at optage ”For Those Who Share The Sun”.

Albummet byder på en række brutale og vrede sange. Bandet spillet fedt og lyden er helt i top. Det eneste lidt negative jeg har at sige er, at de i næste alle sangene bruger passager, hvor sangeren synger med ren stemme, hvilket er både kedeligt og meget hørt før. Dette gør, at de lander over i nu-metal lejren. Ellers har sangeren en fed brutal stemme, der passer perfekt ind i lydbilledet.
Kanon trommeslager og brutale guitar riffs, så der er dømt headbanging i stor stil. De få steder 10 Fold B-Low afviger for den brutale stil ,falder tingene lidt til jorden, men det gør de heldigvis kun meget få steder og de viser stor styrke og ”For Those Who Share The Sun” er væsentligt mere varieret og personlig end forgængeren.

Tracklist:
1. Dawn
2. The Seed
3. Free AT Last
4. For Those Who Share The Sun
5. To Carry On
6. Falling
7. Blood Gore On
8. Cut Myself
9. Call The Concience
10. Dusk And Darkness
11. Puppets


Revolution Music vil gerne takke Target Distribution for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: 10 Fold B-Low
  • Album titel: For Those Who Share The Sun
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Locomotive Records
  • Samarbejdspartner: Target
  • Genre: Post Grunge

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.